Self-Titled Demo: diymusic.org (03/11/08)

Οι indico είναι μια μπάντα που κινείται στον diy/ανεξάρτητο χώρο και παιζουν καθαρό μελωδικό πανκ χωρίς ποπ προεκτάσεις αλλα με μερικά μεταλ ριφ κατά μέρος (πχ. το κομμάτι μπυροποσία).
Καταρχάς έχουμε να κάνουμε με μία ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ παραγωγή που βάζει γυαλιά στο πως πρέπει να ηχεί το πανκ. Η φωνή παρόλο που αναλώνεται σε πανκ εντάσεις μοιάζει να περιμένει τα ρεφραίν για να βγάλει απίστευη χροιά και μελωδίες, μια φωνή αν μη τι άλλο ιδιαίτερη που εμένα με ξύπνησε βραδυάτικα.
Ολοι παίζουν φοβερά ,το rhythm section ειναι στα ύψη και οι κιθάρες δεν είναι ουτε για δείγμα φλύαρες αλλά αντιθέτως δίνουν ότι έχουν και δίνουν κάτι ακόμα ιδιαίτερο στοιχείο στο demo αυτό των 5 κομματιών.
Κάποια τραγούδια κυλάνε σε ποιο τυπικούς πανκ ρυθμούς και συνθέσεις (σαν μια γροθιά, μπυροποσία) αλλά κάποια άλλα δείχνουν μια μπάντα που στο επόμενο cd της πιθανόν να αγγίξει την τελειότητα στον χώρο του μελωδικού πανκ στην Ελλάδα (όλα για αυτήν, σε ότι πίστεψα).
Μικρό σε διαρκεια, τέλειο σε ήχο, εμπνευσμένο κατα μέρη, ιδιαίτερο σε διάφορα στοιχεία, καλοί στίχοι σε σύνολο με εξαιρέσεις, φοβερές μελωδίες και διάθεση για χορό, μεγάλες ελπίδες για το επόμενο cd. Σαν πρώτο cd θα λιώσει για πολύ καιρό στο cd player σας ή μάλλον στο mp3 player σας.

Κείμενο : TUG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *